Megfázás kezelése?
Én magamat hársfateával szoktam meggyógyítani, elképesztően hatásos.
Nem tudom hogy kutyának is jó e, de mivel gyógynövény, ezért nem hiszem hogy kárt okoz. Ennek ellenére, mindenképpen kérdezd meg róla a dokit, mert soha sem lehet tudni! Ő valószínűleg - mint az orvosok többsége általában - azt fogja mondani, hogy nem lesz hatásos, mert eléggé le tudják nézni a természetes gyógymódokat. Úgyhogy te csak azt próbáld meg kipuhatolni, hogy baja nem lesz e tőle.
Ha kipróbálod, éjszaka lefekvés előtt add neki még melegen (nyilván ő nem inná meg forrón), és ha nincs ellenére, takargasd is be. Ha nem akarja meginni, fecskendővel itasd meg vele.
Köszi mindkettőtöknek! Az ACC-t tudom hogy lehet adni kutyáknak, most már azt is hogy középtermetűnek 1 tasak/nap. Köszi az infót, két napja adom neki.
A hársfateának utánanézek, mert hiába gyógynövény, sok fajtájuk mérgező lehet bizonyos állatokra. Azért köszi neked is!
Amúgy a kutyus már jobban van, szinte játszik. Az orra néha még folyik és még van mit felköhögni de nagyságrendekkel jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!