Mit adtok kutyátoknak hogy ne legyen fogköves a foga?
ajánlom figyelmetekbe a kisbetűs részt a dentastixen:
akkor hat ha napi egyet megeszik. Egyrészt nem olcso mulattság, kettő: van házi praktika is.
én amikor a kutyát fésülöm adok neki egy fogkefét.
Elrágcsálja, ez neki olyan mintha fogat mosna.
de tökéletes a csont is.(lehetőleg minnél nagyobb, pl. marha lábszár.)
plusz van száraztáp is ami bordázott állitolag az is jo.
Mi ilyen hatalmas csontalakú akármit szoktunk neki venni, aminek a rétegei közé, egy zöld, mentolos réteg van belecsavarva. Nem eszi meg egyszerre az egészet, mert nehéz rágni, 3 napig elszórakozik vele, ha éppen unatkozik rág rajta párat, de után feltűnően szépek a fogai egy darabig.
Sajna most így fejből nem tudom a nevét, de van egy olyasmi "fogmosós" vacak is, amilyen a pedigree-nek is. Csillag formájú kis rúd, ami puha... Ennek van egy olcsóbb és sokkal jobb változata, én rengeteget szoktam evetni a kutyusunkon, amikor azt eszi, mert olyan mint a karamella, és pont úgy nyámmog rajta mint az ember, ha ilyen ragadósat eszik :D Ha eszembe jut a neve feltétlenül leírom.
Kedves 10:45-ös ez engem is érdekelne!
Mi denta sticket adunk neki minden nap (kivéve ha csontot kap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!