Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit adtok kutyátoknak hogy ne...

Mit adtok kutyátoknak hogy ne legyen fogköves a foga?

Figyelt kérdés
Én a kutyámnak csontot adok,de igy is fogkövesedik sajnos.Mit adjak neki és milyen időközönként?Egy héten hányszor kéne kapnia rágcsálnivalót?
2009. aug. 28. 09:37
 1/6 anonim válasza:
Pont most reklámozzák a tévébe ezt a Pedigree denta stixet amit direkt erre a célra találtak ki.Valamelyik boltba biztos megtalálod.
2009. aug. 28. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:

ajánlom figyelmetekbe a kisbetűs részt a dentastixen:

akkor hat ha napi egyet megeszik. Egyrészt nem olcso mulattság, kettő: van házi praktika is.

én amikor a kutyát fésülöm adok neki egy fogkefét.

Elrágcsálja, ez neki olyan mintha fogat mosna.

de tökéletes a csont is.(lehetőleg minnél nagyobb, pl. marha lábszár.)

plusz van száraztáp is ami bordázott állitolag az is jo.

2009. aug. 28. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyen hatalmas csontalakú akármit szoktunk neki venni, aminek a rétegei közé, egy zöld, mentolos réteg van belecsavarva. Nem eszi meg egyszerre az egészet, mert nehéz rágni, 3 napig elszórakozik vele, ha éppen unatkozik rág rajta párat, de után feltűnően szépek a fogai egy darabig.

Sajna most így fejből nem tudom a nevét, de van egy olyasmi "fogmosós" vacak is, amilyen a pedigree-nek is. Csillag formájú kis rúd, ami puha... Ennek van egy olcsóbb és sokkal jobb változata, én rengeteget szoktam evetni a kutyusunkon, amikor azt eszi, mert olyan mint a karamella, és pont úgy nyámmog rajta mint az ember, ha ilyen ragadósat eszik :D Ha eszembe jut a neve feltétlenül leírom.

2009. aug. 28. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves 10:45-ös ez engem is érdekelne!

Mi denta sticket adunk neki minden nap (kivéve ha csontot kap).

2009. aug. 28. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát most ha agyonütnek se jut eszembe. A csomagolását pedig egy hete dobtam ki :S Ha Müller felé járok esküszöm megnézem, úgy is kéne venni újat. Kb 5 db van benne és 390 Ft körül szokott lenni, az illata még nekem is tetszik. Kékes zöldes csomagolásban, és azt hiszem sok helyen lehet venni, mi mindig Müllerben szoktunk. Azért töröm a fejem tovább, és írok ha eszembe jut.
2009. aug. 28. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon érdekelne!
2009. dec. 11. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!