Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyust lehet azzal büntetni...

Kutyust lehet azzal büntetni hogy fogkrémet nyomunk a szájába?

Figyelt kérdés
Megtanulta azt hogy fúj, és kölyökkorában még ott is hagyta azt amire azt mondtuk, de mostanában elég szófogadatlan. Hiába koppintok az orrára nem akarja kiköpni. Már sok mindent vettem ki a szájából, kutyaürüléktől kezdve pocokcsontot de ma betelt a pohár azzal hogy valami dögmaradékot kellett kiszednem ami irtózatosan büdös volt... Arra gondoltam hogy ha egy kis fogkrémet nyomnék a szájába amikor valami rosszat kapna egy életre megtanulná a leckét. Lenne tőle baja?

2013. jan. 8. 17:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, meg fogom fogadni őket. Ma erélyesebben szóltam rá amikor kellett és kikerülte azt a helyet ahova végül dobtam azt a dögöt mert szerintem újra megkereste volna.
2013. jan. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!