BARF! Nyúldarálék, vadnyesedék, kacsabelsőség hőkezelése? Állateledel boltban vettem, rá van írva, hogy gondos hőkezelést igényel.
A hőkezelés fagyasztást is jelent. -10 fokon ennyi ideig kell a husikat fagyasztani:
EGY FONTOS DOLOG!:CSAK OLYAN HÚST ADJ NEKI AMIT ELŐZŐLEG ajánlott MINIMUM időtartamok:
baromfi-3-4 nap,
vadhús-1 hét,
marha-5-6 nap
mindenféle belsőség-1 hét
hal-1 hét
Értem, köszi szépen! Tehát a megfelelő fagyasztási idő után adhatom bátran a kutyának.
Igen, a boltban is fagyasztóládában tárolják, de egyelőre még az elején biztosra akarok menni, mert egyelőre rutintalan vagyok és parázok. :)
A vadat ne add neki nyersen!
Ha szarvas lenne benne, az mehetne nyugodtan nyersen, de mivel nem kizárható, hogy van vaddisznó is (amit csak főzve szabad), így én nem kockáztatnék.
Szia Alexandra! Akartam írni privátot .... :)
Megnéztem és nincs ráírva, hogy konkrétan mi is van benne. Régen adtam neki, de főzve, de akkor most is megfőzöm.
hőkezelés- forralással, hogy teljesen átfőljön.
Ha biztosra akarsz menni akkor forralás, testhőmérsékletre lehűtés, újabb forralás. Ez még a lépfenét is kiüti:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!