Kutyafajták? Kinek melyik a kedvence? És miért?
mopsz: imádom a küllemét elsősorban,a bohóc viselkedését,a röfögését,számomra gyönyörű úgy ahogy van.
uszkár: 14 évig volt uszim,még ma is összeszorul a szívem ha látok egy fehér törpeuszkárt. Igen hatalmas esze volt,könnyen tanult,barátságos,ragaszkodó fajtát ismertem meg személyében.
Shih-tzu: családban kettő is van,személyiségük nem illik hozzám de küllemre nagyon is tetszenek,jobban szeretem a könnyen idomítható fajtákat,ők nem illenek bele nagyon makacs kutyák,de nem is az eszéért szeretem őket :)
Angol bulldog: Nála csak a küllem tetszik inkább,fajtajellegben nem hozzám passzoló kutya szintén.
Így fajtákba ezek a kedvenceim.
Örülök, hogy vannak emberek, akik így szeretnek egy fajta kutyát!:)
Az első gondolatom az volt, hogy a Border Collie biztosan felkerül:)
Szívesen várok még véleményeket!:)
westie: imádom h hatalmas a fejük, nagyon tetszik :)
havanese: nekem az van és imádom, iszonyat okos, már-már ravasz kis dög és egyszerűen gyönyörű a kis gomb szemével le ud venni a lábunkról minket rendesen. Hátránya h nagyon nehéz következetesen nevelni, mert annyira cuki, úh csak erős idegzetűeknek ajánlom :D
Lehet én vagyok ilyen de nekem sok ilyen van :)
Újfullandi, Németjuhász, Golden és Labrador retriever, Berni Pásztor
Családszerető barátságos kutyák mind, meg hát szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!