Szerintetek az elveszett kutyám hazafog még kerülni?
(2009. július.15. -én tűnt el)
2009. aug. 27. 08:28
Keresd nyomtass róla képet hogy őt keresitek,ajánljatok föl jutamat nem kell sok csak valami.és hogyha 1 hónap múlva nem kerül elő akkor szerintem nem.Mert egy hónap az nagyon sok.
2009. aug. 27. 08:38
3/16 A kérdező kommentje:
hát igen már egy hónap eltelt, de én nagyon bízom benne ,hogy előkerül.
Ha viszont akarod még látni, akkor minden követ meg kell mozgatnod. Ki kell plakátolni a környéken minél több helyre, állatorvosi rendelőkben, online keresni (vannak ilyen elveszett állatok keresése topicok, meg elég sokan hirdetik a nlcafé-n is). Az is jó, ha iwiw üzenőfalra felteszed és atovábbküldeted. Érdemes még menhelyeketis megmegnézni. Nagyon sajnálom, együttérzek veled, nekem a cicám tűnt el bő egy hete, és megszakad a szívem. Ha van rá lehetőséged, járd minden nap a környéket és hívd! tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy legalább elmondhasd, mindent megpróbáltál.
2009. aug. 27. 08:58
Chippes volt?
Nézd meg a menhelyeket, gyepmesteri telepeket. A talált kutyákat a netboardon. Kérdezd meg a környékbeli állatorvosokat (oda beviszik a talált kutyát megvizsgálni és chippet keresni) Tegyél fel hirdetést a netre, plakátolj.
Ha ezt csinálod 1 hónapja és sehonnan sem került elő, sehol nem fogadták be, akkor azért nem nagy a valószínüsége.
2009. aug. 27. 09:03
6/16 A kérdező kommentje:
plakátolom, neten vagy 10 helyen fent van, már többször hívtam a menhelyket meghagytam nekik az elérhetőségeimet ha van valami akkor hívjanak. chip sajnos nincs benne.
sajnálom :(
fajtatiszta volt? honnét veszett el? képet tudsz róla mutatni?
talán előkerülhet, lehet h vki befogadta, a környéken nézzél nagyon körül.
tudok olyan kutyáról aki ősszel veszett el törökbálintról és jan. végén találták meg a váci menhelyen.
meg van rá az esély h előkerül!
2009. aug. 27. 12:30
Hol laktok, milyen környezetben? hogy veszett el szegénykém?
2009. aug. 27. 12:37
A gyepmesternek is szólj mindenképp, hisz a kerületetekben a kóbor vagy kóbornak vélt kutyákat ő fogja be, a sintértelepről pedig hazavihetők az elveszettek.
2009. aug. 27. 12:52
10/16 A kérdező kommentje:
Miskolcon a hétvégi házunkból tünt el. Kimentünk ettetni de már nem volt ott. Amúgy egy simaszőrű foxterrier, 3 éves, kan. Bobbynak hívják. Kiplakátoltuk meg minden. Hívtak is hogy látták itt-ott, de sehol nem volt. Nagyon hiányzik, nem is tudom mi lesz ha nem lesz meg. Itt vannak a képek a kutyáról:
[link]
[link]
[link]
[link]
Kapcsolódó kérdések: