Ti mennyiért ivartalaníttattatok?
Figyelt kérdés
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ti mennyit fizettetek az ivartalanításért? Illetve leírnátok a kutya fajtáját is, és hogy saccra hány kiló lehetett a kutya, és milyen idős volt?
Bocsi, a sok kérdésért, de én nekem a keverék szukámat most akarom ivartalanítani, és a doki azt mondta, hogy 40.000 ft.
Ő 19 kg és 7 hónapos, és én kicsit soknak tartom érte, valószínű, hogy nem is nála fogom elvégeztetni a műtétet.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
2013. jan. 3. 21:25
1/6 anonim válasza:
Fehér juhász, 30.5 kg volt akkor, másfél éves és 17 ezer volt. De nekünk már közel 20 éve családi barátunk a dokink, soha nem szokott munkadíjat kérni semmiért.
2/6 anonim válasza:
Én akkor ivartalaníttattam amikor volt nálunk akció. Amstaff szuka kutya 10.000 ft volt mindennel együtt.A kan kutyám 8.000 ft volt. Akció nélkül 20.000 körül van a kan 15.000 körül. A 40.000 nagyon sok érte. És nekünk a környék egyik legjobb állatorvos műtötte.
3/6 anonim válasza:
ja 28 kg körül voltak akkor. Utolsó voltam! :)
4/6 anonim válasza:
épp ma voltam dokinál oltani, és megkérdeztem hogy mennyi (egy barátomnak)... mivel a kutya súlyától függ azt mondta hogy az én kutyámat kb 20 ezerért ivartalanítaná (ha nem lenne) (tacsi keverék - kb 5-10 kg között, nőstény)
5/6 anonim válasza:
Minden évben tavasszal-ősszel szokott ivartalanítási akciót csinálni a Zöld Zebra 50% kedvezménnyel szeritem várd meg az ideit és nézz körül az dokijaik között.
6/6 Hovarju válasza:
Az én 20 kg-os kutyámat 3 éve 1,5 évesen műtötték. Több dokit megkerestem ez ügyben, a legtöbben 40.000Ft-ot mondtak. Végül egy akció keretében 25.000 Ft-ért műtötték meg.
Javaslom, hogy keresd a zöld zebrások akcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!