Chip adatok, petvetdata?
Kutyám októberben megkapta a chipet, azonban a petvetdata honlapon azt írja ki, hogy nem található a számhoz adat. Csak ez az egy adatbázis létezik?
A jövő héten más ügyben kell mennem az állatorvoshoz. Esélyes, hogy még nem töltötte fel az adatokat? Kérdezzek rá? A könyvében bent van a chipelés időpontja, a formanyomtatványt is kitöltöttük. Nem kell bűntetésre számítanom?
a kamara honlapján fent van, hogy a chip a regisztrációval együtt annyi amennyi. Szóljatok a dokinak, hogy regisztrálja be. Ha régebben kapta a chipet akkor a reg. díj 200.- ft de ha év vége felé történt a chipezés akkor benne van a chippel együtt.
Nekem a dokim amikor chipet rak a kicsikbe másnapra már az összes regisztrálva van!
Nekem rögtön beregisztrálta a doki,igaz 1000.-ft-ot kért érte,számlát is adott róla...
Nem megy flottul ez a chip dolog sajna :-(
9.vagyok. Megnéztem Neked a Magyar állatorvosi Kamara honlapján az ide vonatkozó rendelkezést:a transzpanderes megjelölés után legkésőbb 10 nappal köteles a beavatkozást végző állatorvos a pet-vet data rendszerében a chipet regisztrálni.
U.i.:nézd meg, hogy a lekérdezéskor a chipszám,vagy útlevélszám van-e beállítva,fordítva nem működik,kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!