20 kg-os kutyát miben tudom szállítani? Egy megfelelő táskát találtam a neten (SturdiBag), de az 30-40e Ft. Valaki tud olcsóbbat?
figyelj..... én is ugyan így jártam meg ahogy te fogod ha megveszed a táskát...
1.20 kg-ot nehéz cipelni,főleg ha nem találsz ülőhelyet
2. nyáron bazimeleg lenne benne
3.kényelmetlen
sokkal jobban jársz ha veszel neki egy szájkosarat..vagyis a halti is nagyon jó, én azzal utazok 2 éve heti rendszerességgel.
Nem lebeszélni akarlak,csak tapasztalatból beszélek.
Köszönöm a segítséget! Azt hiszem leteszek akkor erről táskáról, és megpróbáljuk négykézláb :)
Amúgy nálatok a kutyák hogy viselték a BKV-zást az elején? Mi még csak egyszer fogaskerekűzünk 3 megállót, de majd szívrohamot kapott szegény. Mondjuk amilyen hangja van, nem csoda. De szépen csendben ült/feküdt mellettem/alattam :)
A kocsiban sajna hányt, de reméljük, majd azt is megszokja.
Csak 1 hete van nálunk.
:) Igen, én is fel voltam készülve, hogy jól megdicsérjem, megfalatoztassam, miután leszálltunk, de úgy húzott a megállóból, hogy esélytelen volt megértetni vele, hogy ez most neki jó :)
Hányni nem hányt?
Attól félek, amíg a kocsiban hány, addig talán hányna a BKV-n is. Ez nyilván nem jó. Sem a közönségnek, sem a kutyának, akin elvileg szájkosárnak kéne lennie. Ill. valami halti, ami még nem tudom mi, de már folyamatban van a keresése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!