Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 20 kg-os kutyát miben tudom...

20 kg-os kutyát miben tudom szállítani? Egy megfelelő táskát találtam a neten (SturdiBag), de az 30-40e Ft. Valaki tud olcsóbbat?

Figyelt kérdés
Egyelőre 16 kg-os a kutyánk, de elég sovány. 20 kg-nál nem lesz több, a lenti linken látható, XL-es táska 22,5 kg-ig jó, de elég drága.

2013. jan. 3. 16:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is rendszeresen bliccelek a kutyákkal, ha Pesten vagyunk, metróval simán csak nem utazunk. Majd biztos jegyet veszek a kutyának...
2013. jan. 3. 20:11
 12/20 anonim ***** válasza:

figyelj..... én is ugyan így jártam meg ahogy te fogod ha megveszed a táskát...

1.20 kg-ot nehéz cipelni,főleg ha nem találsz ülőhelyet

2. nyáron bazimeleg lenne benne

3.kényelmetlen

sokkal jobban jársz ha veszel neki egy szájkosarat..vagyis a halti is nagyon jó, én azzal utazok 2 éve heti rendszerességgel.

Nem lebeszélni akarlak,csak tapasztalatból beszélek.

2013. jan. 3. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Az oké h 20 kilót elbír ez az izé, de a méreteit tekintve az én 13 kilós kutyám se férne bele.....
2013. jan. 3. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja igen és nagyon kicsi!
2013. jan. 3. 21:31
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Azt hiszem leteszek akkor erről táskáról, és megpróbáljuk négykézláb :)

Amúgy nálatok a kutyák hogy viselték a BKV-zást az elején? Mi még csak egyszer fogaskerekűzünk 3 megállót, de majd szívrohamot kapott szegény. Mondjuk amilyen hangja van, nem csoda. De szépen csendben ült/feküdt mellettem/alattam :)

A kocsiban sajna hányt, de reméljük, majd azt is megszokja.

Csak 1 hete van nálunk.

2013. jan. 4. 08:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Eleinte para volt az utazás (mi mondjuk vonatoztunk főleg), de a jutalomfalat meggyőzte őket, hogy remek dolog az utazás:)
2013. jan. 4. 09:20
 17/20 A kérdező kommentje:

:) Igen, én is fel voltam készülve, hogy jól megdicsérjem, megfalatoztassam, miután leszálltunk, de úgy húzott a megállóból, hogy esélytelen volt megértetni vele, hogy ez most neki jó :)

Hányni nem hányt?

Attól félek, amíg a kocsiban hány, addig talán hányna a BKV-n is. Ez nyilván nem jó. Sem a közönségnek, sem a kutyának, akin elvileg szájkosárnak kéne lennie. Ill. valami halti, ami még nem tudom mi, de már folyamatban van a keresése :)

2013. jan. 4. 09:26
 18/20 anonim ***** válasza:
A halti egy pofaszíj, eddig egy ellenőr se szólt miatta, hogy nem szájkosár, szerintem fogalmuk nincs róla, hogy nem az:D nekem volt olyan, hogy hányt a kutya a vonaton, mivel mindig van nálam zsepi, meg kakizacsi így nem volt nehéz dolgom. feltöröltem, bedobtam a hányásos zsepiket a zacskóba, a vonaton volt kuka, ha meg nincs, akkor leszállásnál kidobtam. Nagy ívben leszartam, hogy az egész kocsi minket bámul..szerintem ez a minimum, ha odahány a kutya, hogy felpucolom..
2013. jan. 4. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:
ja és a bkvzásra azt ajánlom, hogy ha valaminek a végállomásánál vagytok, akár szentendre, akár békásmegyer, akár batyi, vagy bármelyik útvonal ha hév,akkor amint beáll szállj fel, menj vele végig a kocsin, szállj le, dícsérd meg. Párszor csináld meg és nem fog félni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom:)
2013. jan. 4. 14:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Na, ez egy jó tipp, kedves utolsó. Ha megyünk, akkor végállomásról indulunk, úgyhogy ezt meg tudom csinálni :)
2013. jan. 4. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!