Tavaly (2012) nem kapta meg a kutyánk a veszettség elleni oltást, de még a chipet sem, ha most elvisszük be kell oltatni is?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 13:19
11/16 anonim válasza:
De a felelős állattartásnak az a minimuma, hogy a kombináltat is beadatja! Nem hiába létezik!
12/16 anonim válasza:
Azért nem kell leharapni a kérdező fejét. Lehet hogy még csak gyerek, akkor viszont a szülei a felelősek.
Viszont ha nem gyerek, akkor tényleg elég gáz, hogy ennyire nincs képben.
13/16 anonim válasza:
Tudom, én is beadatom. Csak tájékoztattam a kérdezőt, hogy ez nem kötelező.
14/16 anonim válasza:
A chipphez ezentúl hozzárendelik majd a veszettség ellenit is ezért könnyen kimutatják majd melyik chippes kutya mikor kapott utóljára oltást! Ez nagyon fontos! Ha elmész beadatni akkor kérd rögtön az olást is és le van tudva. Ha jól tudom a veszettség elleni országszerte egységes áron van ami 3500ft. Nem egy nagy öszeg évente, a chip meg csak egyszeri kiadás.
15/16 A kérdező kommentje:
3 oltása van eddig.
2013. jan. 3. 18:55
16/16 anonim válasza:
1 évesnek nem sok. Abból a 3-ból mennyi a veszettségi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!