Budán és környékén hol van lehetőség agilityzni?
Figyelt kérdés
Ami kutyasulikat ismerek, azoknál el kell egy alaptanfolyamot végezni,hogy lehessen agility foglalkozásokra járni. Én ezt szeretném kihagyni és rögtön agilityre menni a kuttyommal, ez lehetséges? Ha igen, hol?2013. jan. 2. 17:31
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, csak felesleges. Én amíg póráz nélkül nem működik rendesen a kutya, nem is engednék agilityre senkit, nem jó azt bénázva, pórázon csinálni, amikor egy ültetéssel is szenved a gazda.
Amúgy a Hidegkúti kutyasulin van "agilití oktatás" előképzettség nélkül, meg szerintem Budakeszin is, de nem igazán ajánlom - nyilván van összefüggés a követelmények meg a színvonal között.
2/4 anonim válasza:
Ha leteszel egy BH vizsgát vagy minimum egy K99 E1 vizsgát a kutyáddal, akkor nem fogják számon kérni az alapengedelmességi tanfolyam elvégzését. De addig, amíg a kutyád engedelmessége nem tökéletes felelőtlenség az agility pályára engedni titeket, nem is fogja megtenni egyik hozzáértő kutyaiskola sem. Amíg nem tudod tökéletesen irányítani a kutyát, addig ne is gondolkozz agilityben, mert engedelmesség nélkül nem működik.
3/4 Hovarju válasza:
A legtöbb helyen-nagyon helyesen- engedelmességi vizsgához kötik az agility oktatást.
Az Ebgondolat kutyasuliba tartanak kölykök számára is agility oktatást (persze a koruknak megfelelő kihívással és akadályokkal), de a rendes nagy pályára csak engedelmes vizsgát tett kutyával lehet menni.
4/4 anonim válasza:
Nálunk Dunakeszin a Kutyavarázsban lehet. Annyi van, hogy a kutya legyen behívható és figyeljen rád. A többi nem elengedhetetlen az agilityhez ;o) Keress bátran itt vagy fb-on Kutyavarázs Agility ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!