Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől lesz valaki ilyen vagy...

Mitől lesz valaki ilyen vagy olyan mestertenyésztő?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok,hogy ki adja ki azokat a címeket,hogy bronzkoszorús vagy aranykoszorús mestertenyésztő?

Hogy lehet ezeket megkapni?

Van egy tippem: A kennelből kikerült kutyák kiállítási eredményei számítanak?

2009. aug. 26. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Számítanak a kiállítási eredmények és számítanak a kennelben született almok eredményei, Tehát, hogy a tenyésztő mennyire tudta úgy kiválasztani a párokat, a tenyésztendő szukákat és kanokat, hogy az ő utódaik is jó minősítést kapjanak.

Tehát nem a kutyák "szoló" eredményeit értékelik, hanem azt, hoyg a tenyésztő által tenyésztett állatok milyen eredményeket érnek el. (Teljesen mindegy itt, hogy az utódok már nem a tenyésztő birtokában vannak)

2009. aug. 26. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi,valami ilyesmire gondoltam én is.

És ezt hogy kapják meg? A tenyésztőnek kell külön pályáznia a címért?

Vag ezt "automatikusan" megkapja,mivel a szervezetnél megvannak az eredmények amúgy is.

2009. aug. 26. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincsenek meg az eredmények, mivel a kutyák egy része külföldre lett eladva, külföldi fajtaklubhoz tartozik, az itthoniak egy része is indul külföldi versenyeken. Tehát ezt a tenyésztő nyújtja be, igazolásokkal, hogy "megvan" a következő fokozat.
2009. aug. 26. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Éééértem. Köszönöm a válaszokat :)
2009. aug. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!