Mi legyen a kutyám neve?

Olvass vissza írd be a keresőbe,mert már sok ilyen kérdés volt,sok jó válaszzal :)
Egyébként:-Milyen fajta?
-Milyen színű?
-Milyen szokásai vannak?

Én olyan nevet adnék a kutyának a helyedben, amiről valami jó dolog jut eszedbe. Pl. ha van olyan könyv- vagy filmszereplő, történelmi alak stb., akit nagyon tisztelsz, szeretsz, akkor róla is elnevezheted. Vagy egy olyan nevet adj, ami a fajtája, tulajdonságai, származási országa miatt illik rá. Magyar fajtának lehet régi magyar nevet adni, pl. Csobán, ha orosz fajta akkor mondjuk Iván, ha angol, akkor Jack vagy akármi más. Ha hosszú szőrű, akkor Bundás, ha jó házőrző vagy nagytestű (lesz), akkor Caesar. Viszont olyan nevet, ami arra utalhat, hogy harapós (pl. Adolf, Killer stb.), szerintem ne adj neki, mert akkor lehet, hogy mások nem engedik oda a kutyájukat a tiédhez,
mert félnek, hogy balhézni fog a kutyád, még akkor is, ha amúgy szelíd kutya.

Egy biztos. Ne a fajtájáról nevezd el, mert az olyan béna.
A faluban van egy tacskó, akinek a fantáziátlan, hülye gazdáik Tacsinak neveztek el.... -.-" szegény kutya. hogyha kóboról akkor én mindig blökinek vagy ilyesminek nevezem, mert a tacsi név, az olyan... hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!