Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utálnak a kutyák?

Miért utálnak a kutyák?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömék kutyája odamegy mindenkihez, kivéve hozzám. Nagy sokára odajött, de mikor rátettem a kezem a fejére, meg se moccant, mintha kb. kikapcsolták volna a kutyát. Elveszem a kezem tőle, akkor meg normális. Ma meg sétáltunk többen, odajött egy kutya hozzánk (másik), meg akartam simogatni, erre elhúzta a fejét aztán lelépett.
2013. jan. 1. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy éreznek rajtad valami más állat szagát. Nem tartasz macskát, rágcsálót?
2013. jan. 1. 21:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Semmit.
2013. jan. 1. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még nem jelent semmit, de ha mégis, akkor talán feszült vagy (nerm feltétlenül a kutya miatt, hanem általában) vagy dühös, vagy bármilyen negativ van az aurádban? Mert a kutyák ezeket megérzik és nekik csak pozitiv energiára van szükségük. De szerintem csak túlreagálod
2013. jan. 1. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szereted őket ? vagy félsz tőlük ?
2013. jan. 1. 21:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem félek, meg szeretem is a kutyákat. Nem fenyegetően közeledtem, meg nem is csináltam hirtelen mozdulatot se, semmit.
2013. jan. 1. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy esetleg túl stresszes, ideges, depressziós, vagy ilyesmi? A negatív kisugárzást nem szokták szeretni a kutyák. De az is lehet, hogy csak a tusfürdőd szagát utálják :))
2013. jan. 1. 22:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk lehet.
2013. jan. 1. 22:16
 8/10 Hovarju ***** válasza:

Vannak olyan emberek, akiket kevésbé szeretnek a kutyát. Talán más a kisugárzásuk.

Egy barátunk kislányát már a babakocsiban is megugatták a kutyát,és most, hogy már felnőtt, most is meg szokták ugatni.

Nekem barátságos gyermekszerető és barátkozó kutyám van. Az unokahúgom pedig ímádja az állatokat. Viszont ha meglátogat minket, a kutya szinte oda sem megy hozzá.

2013. jan. 1. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
nem minden kutya szereti azt ha az ember megsímogatja anélkül hogy ő felkészült volna az ilyen jellegű kontaktusra. némelyik meg kifejezetten tolakodásnak véli ha a fejére teszed a kezed. [link]
2013. jan. 2. 04:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Hagyd hogy a kutya közelítsen.. És ha már ott van akkor lassan nyúlj felé és NE A fejéhez :) Az oldalát vagy a hátát simogasd.
2013. jan. 2. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!