Mi a teendő? Van 3 kutya, eddig volt oltva, féregtelenítve stb, de a chippezés nagy pénzteher, nem tudjuk kifizetni!
Egyet értek az előttem szólókkal, azt nem ismétlem el, viszont van egy csomó állatvédő szervezet, akik mindenféle akciókat szerveznek.
Guglizz rájuk, vedd fel velük a kapcsolatot, és jó eséllyel kapsz valahol kedvezményt. Volt olyan körzet, ahol ingyen chippeltek...
Ui.:
3 kutyát el tudtok tartani, a kb. ugyanennyibe kerülő oltást ki tudjátok fizetni, de 10500 forintotok nincs az egyszeri chipezésre?
Tudom, hogy válság van, mi is jól s.ggre estünk... de ezt a chippes dolgot már tényleg hónapok óta mondják, és ha nem az utolsó pillanatra hagyod, a megfelelő szervezetet is több időd lett volna felkutatni...
Én nem tudok olyan sok szervezetet fejből, ha gondolod, tegyél fel itt erről egy új kérdést...
A Zöld zebrát ismerem, meg a mancs rancsot(?). De esetleg érdeklődj a Canisprosoknál, vagy a Noénál, ha komolyan annyira nincs pénzetek, de szeretnétek, ha bennük lenne a chip, nem hiszem, hogy elhajtanak, esetleg ők tudnak ajánlani olyan dokit, aki 3500-nál olcsóbban chippel (vannak ilyenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!