Hol találok információt a kutyám regisztrálásáról és a chip beültetéséről?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 13:30
1/6 anonim válasza:
Beírod a keresőbe, hogy --petvetdata-
2/6 A kérdező kommentje:
a word docot kitöltöm, feltöltöm a honlapra, majd hívok egy állatorvost aki beülteti a chipet és a folyamat ezzel véget is ért. jól olvastam a dolgokat?
2013. jan. 1. 13:45
3/6 A kérdező kommentje:
vagy ha még nincs beregisztrálva a kutyám, akkor az állatorvos hoz magával egy formanyomtatványt amit segít is kitölteni?
2013. jan. 1. 13:48
4/6 Hovarju válasza:
A petvetdata-ra csak állatorvos tud regisztrálni.
Velem aláiratott az állatorvos egy általa - az én adataimmal kitöltött ürlapot. Mikor leellenőriztem hogy stimmelnek-e az adatok és aláirtam. Ő odaült a gépe elé és regisztrálta a kutyát. Mire hazaértem -kb.fél óra- már a rendszerben volt a kutyám.
5/6 A kérdező kommentje:
tehát elég kihívnom az orvost, aki bechipezi, kitölteti velem a lapot és kész.
köszönöm az infókat
2013. jan. 1. 13:55
6/6 anonim válasza:
Ha házhoz jön, kérdezd meg, mikortól tudod ellenőrizni a regisztrálást? Némely orvos elhanyagolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!