Ez milyen fajta kutya keveréke szerinted? Mert szerintem nem kaukázusi juhász.
Figyelt kérdés
Valószínűleg lemaradok róla, mert belátható időn belül nem tudok olyan helyre költözni, ahol kutyát tarthatnék. Szóval szeretném tudni, hogy szerintetek milyen fajtára hajaz. A leírásban "kaukázusi juhász" van, de arra nagyon nem hasonlít.
2013. jan. 1. 06:20
2/4 A kérdező kommentje:
:D Jó is lenne. Úgy talán rá tudnám beszélni a főbérlőt.
2013. jan. 1. 07:00
3/4 anonim válasza:
Ő egy sokadik generációs keverék. Nem kell mindig elhinni amit odaírnak "fajtának" sokszor csak a hasukra ütnek.
4/4 anonim válasza:
Tényleg elég vegyes, bármi lehet benne. Gondolom már a szülei is utcai vegyesek lehettek. Színére az utal hogy német juhász van az őseiben (szerintem mérete miatt kaukázusi tuti nincs benne), és a füle meg a hosszabb szőrére nekem valamilyen szettere (talán ír) utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!