Megkezdődött a tűzijátékozás, petárdázás. Hogy bírja a kutyátok?
Hogyan nyugtatjátok őket? (már ha kell őket nyugtatni)
Kinti, vagy benti kutya?
Argos immunis a legnagyobb durranásra is. Sétán duna parton nem érdekli. Lakótelepen vmelyik nap tőlünk 50 méterre robbant egy petárda HANGOSAN...én összerezzentem, kutyám meg egekbe emelt farokkal, kihúzva magát kezdett gyors ügetésbe a srácok felé :O de gyorsan visszahívtam :D
A kertben tavaly-tavalyelőtt kint játszottunk, gyakoroltunk, vacsorázott. Ha nem voltam kint vele, csak bentről figyeltem, akkor meg rohant mindig a robbanások irányába és mély hangon ugatva őrizte a portát :D
Ma vidéken voltunk, ott a távoli robajra nem figyelt...este hazajöttünk, vacsizott, kicsit ugatott, aztán behoztam a lakásba, hogy pihenjen teli gyomorral...egy nagyon erős robbanásra álmosan rám nézett és vissza aludt :D
na igen ez az, hogy ráadásul olyan köd van hogy szerintem az utcán egyik háztól a másikig alig lehet ellátni, az éjféli tűzijátékból is kb egy nagy nulla fog látszani..
a petárdát meg már elvileg betiltották, de hát folyamatosan itt durrog az is.. sőt!többnyire az!
Az a szomorú, amikor azt mondják a tv-be, hogy aki petárdázik, azt megbüntetik x összegre!!
Akkora kamuzás az egész, egy rendőrt nem látni sehol sem!
Itthon ülök vele, nem nyugtatózgatok semmilyen gyógyszerrel... Mellettem fekszik és a simogatás nyugtatja miközben a TV2-őn megy ez az iszonyatos "fesztivál"... :P
Nagyokat néz, nézi néha a plafont nem az szakad-e le, de éjféltől már kezdek félni... 5 perc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!