Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kibír kint kb.8 órát kutyaházb...

Kibír kint kb.8 órát kutyaházban? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam egy magyar vizsla kölyköt.A probléma csak annyi, hogy mivel kicsi, ha egyedül itt bent hagynánk valószínűleg összerágna mindent és bepiszkítana:S persze mikor itthon vagyunk bent van, mikor nem vagyunk itthon akkor lenne csak kint a kutyaházikójába(és a szünet után nekem kezdődik az iskola, anyuéknak meg a munka)...Viszont aggódom hogy mivel kb. 3 hónapos a kutya valami baja lehet ott kint..(de ha a másik részt nézem, akkor, hogy a kutya szőre és mindene alkalmazkodó képes lehessen a hideghez is, muszáj lenne kint lennie, nem?)
2012. dec. 31. 16:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha kint volt idáig, akkor mégis mi a gondod?
2012. dec. 31. 21:53
 22/24 A kérdező kommentje:
hogy még kicsi és még nem volt nagy fagy... így persze bírja ...:)
2012. dec. 31. 22:57
 23/24 ratata ***** válasza:
68%
a vizsla régen nemesek kutyája volt közembernek tils volt tartani.a nemeseknél pedig a vizslák es agarak bent feküdtek a kandalló elött.a vizslának nincs szigetelö aljszörzete ezért nem kintre való.Nektek jobban megfelelt volna egy retriever ami tulajdonságaiban hasonló egy vizslához de hidegtüröbb.nincs kazánházatok vagy garázsotok ahol egy kis helyre elkeríthetnétek?
2013. jan. 1. 12:07
 24/24 A kérdező kommentje:

A probléma megoldódott, és nagyon jól elvan kint, mindig néztük és meleg a kutya, szalma is lett rakva a házikójába, egyébként egyik sincs, és mi a vizslát szerettük volna, mert nekünk az tetszik a legjobban(már volt egy vizslánk, de az nem téli kölyök volt:))! :)

Egyébként utána néztem vizslás könyvben és ott azt írja hogy tévhit, a vizsláknak is kétrétegű a szőrzete, meg azt írja, hogy nem házba való...:S...

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. jan. 13. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!