Ha eggyetemre mentek, magatokkal vinnétek a kollégiumba a kutyátokat?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán olyan koli, ahol tarthatsz állatot a szobában? Nem lennék én állatkínzó, de nem tudom, mit kezdenék nélküle, vagy ő énnélkülem, mert a családban nincs senki, aki ráérne vele. A kert is csak börtön...2009. aug. 25. 19:31
11/18 anonim válasza:
Szia!
Sajnos nem viheted be :( Hidd el biztos lesz, aki gondját viseli és hétvégente te is tudsz vele játszani :)
Egyébként nem tudom miért kellett egy egyszerű tévesztés miatt azonnal leminősíteni, ez abszolút lehetett véletlen elírás, nálam is gyakran beragadnak a billentyűk. Na mindegy, nem értem én az embereket. És még hogy erre reagáljak, nem vesznek fel mindenkit, igenis kemény munka bekerülni és bent maradni..
12/18 anonim válasza:
Hát én eleve úgy választok egyetemet jövőre, hogy közel legyen! Fogja a halál másra bízni a kutyákat! Egyrészt nem azért neveltem őket, hogy aztán valaki egy perc alatt elrontsa, másrészt csak nekem megbízhatóak, harmadrészt utálom ha valaki más "rájuk száll"! De persze a legfontosabb, hogy imádom őket, és ők nagyon egygazdás kutyák! Szívesen elmennék innen csak miattuk nem teszem, messzebbi egyetemre csak akkor mennék ha külön házban lakhatok ahova jöhetnak ők is! Mások hülyének néznek ezért nem zavar... Meg tök vicces hogy a kutyákról akarok tanulni és pont őket hagyom "el" közben? Soha..
13/18 A kérdező kommentje:
Jah, most nézem, bocs az elírásért, de tényleg szörnyű a billentyűzetem, most direkt lassan írok, nehogy valaki belekössön... És el is olvasom kétszer a maximalisták kedvéért. Amúgy meg ne boncolgasd a helyesírásomat, mert offolásnak számít:)
2009. aug. 25. 21:57
14/18 anonim válasza:
Kérdező! milyen messzire mennél egyetemre az otthonodtól? nem megoldható az albérlet?
Sajnos az tény hogy koleszbe nem lehet állatokat tartani. De még egy albérlet se tuti... azt is úgy kell megbeszélni a tulajjal.
15/18 anonim válasza:
Ha mindenáron magaddal szeretnéd vinni a kutyádat, akkor szerintem ne kollégiumba gondolkodj, hanem keress olyan albérletet, ahová vihetsz kutyát. Ha többen összeálltok, az albi sem olyan drága ma már - persze nem tudom, hogy milyen anyagi körülményeket engedhetsz meg magadnak. Pl. nálunk is van az albérlőnknek kutyája is, gyereke is, és nincs belőle gond.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 27. 09:07
17/18 anonim válasza:
Akiben ilyen kérdés fogalmazódik meg, az nem érett meg az egyetemre.
18/18 anonim válasza:
Sajnos nem lehet állatot tartani, pedig, úgy elhoztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!