Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell vinni egy kutyasuliba?

Mit kell vinni egy kutyasuliba?

Figyelt kérdés

Szombaton fogunk menni,csak nem tudom mit vigyek.Meg h flexi pórázt,vagy bőr pórázt?És még miket?

Tudom,hülye kérdés,csak tényleg nem tudom,mit vigyek.

2009. aug. 25. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
hát a kutyát biztos! remélem segitettem
2009. aug. 25. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb, vagy kisebb testű kutyussal mész?
2009. aug. 25. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A flexit nem szeretik. Bőrpóráz, nyakörv (semmiképp nem hám), jutifalat, a kutya, esetleg szájkosár, 1-2 játék. Én ennyit hordtam, bár az kutyaóvi volt, de szerintem az iskola sem más.

Fontos: kullancs és bolhairtó spot vagy nyakörv, oltási könyv.

2009. aug. 25. 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Közép uszkárral megyek.
2009. aug. 25. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Rendes nyakörv, póráz. Esetleg retriever póráz.

Jutifalat (kicsi zacsiban, könnyen hozzáférhetően).

Papirok.

Neked tornacsuka és olyan nadrág amit nem sajnálsz.

2009. aug. 25. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi négy éve járunk egy vidéki, nagyon jó suliba.

Nekünk nem engedtek flexit, rövid (1- max2 méteres), bőr vagy textil pórázt, bőr vagy textil, nagyobb kutya esetében lánc fojtó nyakörvet kellett vinnünk.

Én mindig egy régi,öreg övtáskában hordtam a jutalomfalatot, így nagyon könnyű volt hozzáférni. Fontos, hogy a jutalomfalat a kutya számára pici, könnyen rágható legyen, hogy ne kelljen órákig nyammognia rajta, tehát ne legyen pl. keksz, vagy valami rágósabb, például szalonnabőr, de láttam már olyan gazdit is, aki elsőnek egy hatalmas marhalábszárral állított be suliba....) Nálunk a vékonyra karikázott virsli és a sajt vált maximálisan.

Első alkalommal vigyétek magatokkal a kutyus oltási könyvét.

Nem tudom, melyik suliba mész, nekünk vinnünk kellett a kutyus saját vizestálkáját, mert víz az volt kint, csak a közös vödörért mindig veszekedés volt. Szájkosár tök fölösleges, minek, azért mentek, hogy tanuljatok.

Magadra réteges öltözet, sportcipő, olyan ruha, amit nem sajnálsz szétszaggatni, összesározni. Ruhádon lehetőleg ne legyen semmi lógós bizbasz(pl. tépőzár, vagy húzóka, esetleg a nardágodon csatok, lánc, ilyesmi), ami esetleg elterelné a figyelmét rólad. Ha lány vagy, és hosszú a hajad, akkor mindenképp fogd össze, mert lefelé kell nézned, és a hajad elég jól a szemedbe tud lógni, ráadásul a kutyát is eltakarja (tapasztalat). Ne vegyél fel semmi olyat, ami ismeretlen lenne a kutyának, esetleg csörgős-kattogós-csilingelős lenne.

Ja, a legfontosabbat kihagytam: vidd magaddal a kutyus kedvenc játékját, amivel a legszívesebben játszik!

Üdv, és sok sikert a tanuláshoz!

2009. aug. 25. 23:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2009. aug. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!