Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Járt már így valaki?

Mit tegyek? Járt már így valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Kertes házban lakunk, van egy beagle kutyám.

Pár héttel ezelőtt minden éjszaka/hajnalban szörnyen ugatott valamit, a szomszédok felé, az ég felé, minden felé. Eleinte csak éjszakánként vagy hajnalban csinálta, most már egész nap képes ezt csinálni.

Mielőtt rosszra gondolnátok, eddig is sokat foglalkoztam vele, játszottam stb. de most többet mint eddig, remélve hogy jobban elfárad és éjszaka ő is aludni fog ahogy eddig tette. De nem... továbbra is ugat most már egész nap.

Mit tegyek? Van valami ötletetek? Itassak/etessek valamit vele vagy mit csináljak??

Köszönöm előre is.

2012. dec. 30. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, ha nincs sétáltatva, akkor ne is csodálkozz... baromira unalmas pláne egy vadászkutyának a kert!
2013. jan. 1. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
A beagle alapból ugatós/vonyítós fajta városba nem igazán ajánlják a tartását
2013. jan. 2. 13:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom egy focipálya méretű kerten két kutyának egy-egy emberrel egy zsák játékkal meg délutáni játékkal, tanulással mi az unalmas. imádom a kutyáimat és sosem hagyom hogy rossz legyen nekik. de a séta az itthon egyszerűen lehetetlen...nem szeretnék kóbor állatokkal verekedni és futni előlük...pláne egy kaukázusi keverék vagy hasonlóval mert az alkoholista öreg néni kiengedte a kutyáit és kiabál az utcán hogy elszabadultak a csirkék... ilyen ellen nincs mit tenni, és nem szeretném sem a kutyáimat sem magamat kitenni ilyennek.... Nem vagyok már gyerek, de azért félek az ilyenektől és féltem a kutyáimat is.
2013. jan. 4. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!