Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff kiskutya normálisan...

Amstaff kiskutya normálisan fejlődik? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy június 9. születésű Amstaffom, na most a kutya a korához, és testvéreihez képest elég elmaradott, viszont erősebb mint ők... Normális, hogy ilyen "kicsi a teste" a feje is a testéhez képest elég picike.

A füle pedig le van vágva, egy sérülés miatt! ( Ezt csak azért írom, hogy nem vagyok állatkínzó félre ne értsétek )

Kép róla : [link]

[link]

2012. dec. 30. 14:28
1 2
 11/19 zozonrg ***** válasza:
2013. jan. 6. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem meg képzeld, pitbullom van! És tudom mi a külömbség, attól még hogy a te amstaffod megfelel a sztenderdnek attól még nem mindegyik felel meg. Különben ha nem tökéletes amstaff ÉS?? Attól még h kicsit pites még nem változik át!!!
2013. jan. 6. 13:51
 13/19 anonim ***** válasza:
DE hamár ilyen nagyon igen okos vagy akk nézd meg az én kutyámat: [link]
2013. jan. 6. 13:59
 14/19 zozonrg ***** válasza:
Köszi!Jót nevettem.Szeretem a kutyákat fajtától függetlenül,aranyos kutyád van de nem Pit Bull.Nem akarom,hogy "sztendernek" feleljen meg,mert a sztender a motor kitámasztó szerkezete.
2013. jan. 6. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Bocs a gépelési hibáért. Am mért is nem pitbull?
2013. jan. 6. 16:04
 16/19 zozonrg ***** válasza:
2013. jan. 6. 18:46
 17/19 zozonrg ***** válasza:

Pit-nek nevezik azt az 5x5 méteres elkerített kűzdőteret ahová a viadorkutyákat összeengedték.Ígyhát bármely bull típusú kutyát lehet pit bullnak nevezni.A 90-es években láttam 1-2 kutyaviadalt,és azok a Pit bullok közel nem így néztek ki mint a mostanában divatkutyaként tarott felhigult kutyák.Amúgy nagyon egyszerű megállapítani a vérvonal tisztaságát:markold meg a füle alatt a pofájánál a bőrt,emeld fel és rázd meg mintha egy másik kutya rázná.Ha nyüszít vagy visít akkor nem jó ,mert a jó vérvonalú nak nagyon magas a fájdalomküszöbe.Amúgy Pit bull a tiéd is csak nem olyan mint amiket én láttam régebben Pit bullokat.Azok "kicsit"

masszívabbak voltak.

2013. jan. 6. 19:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Értem. Tudom milyenek a harci pitek de ma már a tenyésztők inkább barátságosabb kutyákat tenyésztenek (lásd UKC).

A legjobb harci ebek mozgékonyak mint pl ADBA-s pitek. Már büntettem a kutyámat úgy mintha a másik kutya lennék mivel a kutyaiskolában is ezt tanácsolták...elgondolkodik de nem nyüszít, és nem sír.

Az én kutyám az amerikai pit bullterrier.

2013. jan. 6. 19:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Masszívabbakat láttál de ugye tudod hogy a kutyám nincs fél éves se?
2013. jan. 6. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!