Amstaff kiskutya normálisan fejlődik? (Bővebben lent)
Van egy június 9. születésű Amstaffom, na most a kutya a korához, és testvéreihez képest elég elmaradott, viszont erősebb mint ők... Normális, hogy ilyen "kicsi a teste" a feje is a testéhez képest elég picike.
A füle pedig le van vágva, egy sérülés miatt! ( Ezt csak azért írom, hogy nem vagyok állatkínzó félre ne értsétek )
Kép róla : [link]
Pit-nek nevezik azt az 5x5 méteres elkerített kűzdőteret ahová a viadorkutyákat összeengedték.Ígyhát bármely bull típusú kutyát lehet pit bullnak nevezni.A 90-es években láttam 1-2 kutyaviadalt,és azok a Pit bullok közel nem így néztek ki mint a mostanában divatkutyaként tarott felhigult kutyák.Amúgy nagyon egyszerű megállapítani a vérvonal tisztaságát:markold meg a füle alatt a pofájánál a bőrt,emeld fel és rázd meg mintha egy másik kutya rázná.Ha nyüszít vagy visít akkor nem jó ,mert a jó vérvonalú nak nagyon magas a fájdalomküszöbe.Amúgy Pit bull a tiéd is csak nem olyan mint amiket én láttam régebben Pit bullokat.Azok "kicsit"
masszívabbak voltak.
Értem. Tudom milyenek a harci pitek de ma már a tenyésztők inkább barátságosabb kutyákat tenyésztenek (lásd UKC).
A legjobb harci ebek mozgékonyak mint pl ADBA-s pitek. Már büntettem a kutyámat úgy mintha a másik kutya lennék mivel a kutyaiskolában is ezt tanácsolták...elgondolkodik de nem nyüszít, és nem sír.
Az én kutyám az amerikai pit bullterrier.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!