Szőrápolás szempontjából ez tényleg így van?
Akinek a képét linkelted, tudtommal nem lopott, ő az:
Köszönöm a választ!
Akkor nem tudom miért írták...Mondjuk én is furcsálltam, mivel a göndör hajat se lehet egyenessé varázsolni fésüléssel. :) Igen az eltűnt kutyusok között találtam rá a képére.Már elég régóta elveszett, de hátha előkerül.
Igen igazé. Én túl sokat fésültem és fürdettem mudim aminek eredményeként egyenesebb és rettenetesen puha a szőre. Amúgy pedig ha már arról van szó: fenékig érő, nagyon kemény és dús hajam van de mióta rendszeresen fodrász ritkítja és vasalom, azóta a legtöbb hullámosság kiment belőle és puhább is.
Amiket meg a képeneken látsz azok legtöbbször egyszerűen olyan kutyák akik nem hordozzák megfelelően a fajtajelleget. A konkrét képen pedig egy keverék kutya van, tehát nem kéne csodálkozni, hogy nem mudis a szőre.
Pedig tenyésztői kutya azért is furcsa, hogy egyenes a szőre.De már rákerestem a neten és nagyon sok fajta szőr létezik mudinál.Még egyenes is.
Köszönöm a segítségeteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!