Ti hogy viselitek, amikor a kutyátok nyáladzik?
Figyelt kérdés
Arra szeretnék rákérdezni, h ha pl. egy bullmastiff elkezd nyáladzani, akkor azt h oldjátok meg? Vagy nem ilyen vészes? Nekem tetszik pár nagytestű fajta, többek közt a bullmastiff is, de félek hogyha benti kutya lesz, h mindent össze-vissza nyálaz.2012. dec. 29. 20:50
11/17 anonim válasza:
Két leonbergi. Ezért merek róluk nyilatkozni.
12/17 A kérdező kommentje:
Na ez jó, annyira nem vészes akkor, nem nagyon fogom kocsival hurcolászni :) Tudsz vmit a berni pásztorkutyáról?
2012. dec. 29. 21:54
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor nekem a leonbergi még simán belefér :D Csak a masztiffok, bernáthegyi, újfunlandi, és hasonló társaik nem férnek bele.
2012. dec. 29. 21:56
14/17 anonim válasza:
Nekem is két leonbergim van, és tényleg nem nyáladzik.
15/17 anonim válasza:
A bernit nem ismerem. Igazából kocsival is hurcolászhatod, ha teszel alá valamit. Illetve ha mondjuk kombid van, aminek a csomagtartójában utazik a kutya elválasztva az utastértől, akkor nem a nyakadba csöpög a nyála és máris meg van oldva a probléma. Nekem sajnos a hátsó ülés helyén utaznak és csak a jóindulatukon múlik, hogy épp merre tartják a fejüket. De ez is kibírható, mert a vízszerű nyálcseppek nem ragadnak. :)
16/17 anonim válasza:
Nekem bullmacim van, panelban :)
Itt bent nem vészes a nyáladzása, evés/ivás után megtörlöm a pofiját, egyébként pedig ritkán nyáladzik itt bent, csak akkor, ha kajáról van szó. Engem már jó ideje békén hagy evés közben, nem kunyerál. Viszont, ha a férjem v esetleg vendég eszik nálunk, elé beül és kunyerál a boci szemeivel, na akkor megjelenik a cipőfűző a szája szélén :D
Kint nyáladzik inkább, de azt is csak melegebb időben séta közben, ahogy liheg :)
17/17 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, akkor nem az én fajtám a bullmaci:) Sokkal inkább tetszik a berni:D Sztem ő lesz a befutó:)
2012. dec. 30. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!