Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit adtok a kutyá (i) toknak...

Mit adtok a kutyá (i) toknak a fogkő ellen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
szia! az enyém kicsi kora óta rengeteget rág. műcsontot de legjobban a cipőt szereti mármint a műcipőt. Van Pedigree fogtisztító rúd ami fogkő ellen van. De ha nem lesz jobb a helyzet doki tud csak segíteni leszedni a fogkövet.
2009. aug. 25. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
pedigree denta stix, naponta egy rúdnak a felét vagy harmadát( még kölyök a kutyus).. aztán, nem tudom mennyire használ, de a kutya jól el van vele:D
2009. aug. 25. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Száraztápot eszik, kap mellé csontot (pl velős csont), nasinak nyers sárgarépát. Ennek ellenére kellett már vinnem őket orvoshoz leszedetni a fogkövet.
2009. aug. 25. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
nem csak puha konzervet kell adni a kutyának, hanem ahogy elottem irtak rendes csontot, mucsontot es pedigree denta stix
2009. aug. 25. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Csontot. A kutyáimnak 10 éves kor után kellett először leszedetni a fogkövet.
2009. aug. 25. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
én adok neki naponta egy pedigree denta stix-et, és imádja:D gyakran naponta többször is adok neki, mert annyi könyörög hogy adjak:D és gyönyörű szépek a fogai, fehérebbek mint amit valaha láttam:)
2010. szept. 4. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: azt kihagytam hogy kertes házban lakunk és szokta rágcsálni a füvet, lehet hogy ez is hozzájárul:)
2010. szept. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!