Mit tegyük, hogy a kutya elviselje a hőséget?
Figyelt kérdés
2006. nov. 2. 23:12
1/4 anonim válasza:
kell:ventillátor,gummiágy az töltsd tele hideg vizzel,maga a k. szőrét ici-picit levágni,1-fél óránként picit levizezni,és...
2/4 anonim válasza:
adj neki hideg vizet de azért ne fagyosat és egy kicsit nedvesítsd be a szőrét és legyen neki árnyékos hely
az elég
3/4 anonim válasza:
Én reggel korán és este szoktam kivinni akkor hosszabb ideig amíg a kutyus igényli.Ha van a lakásban kő burkolat akkor oda szokott feküdni.Kertes házban lakunk így könnyebb,mert napközben csak néhány pillanatra engedem ki pisilni.Nem kell nagyon bolygatni a kutyust had feküdjön,látod rajta ha nincs jól.SOHA ne hagyd a kocsiban,se télen se nyáron.A kocsit ha ellopják az csak egy tárgy,de a kutyusod sosem lesz meg!!!
4/4 anonim válasza:
Szia! Fagyassz le egy műanyag edényben vizet, és tedd oda neki, ha melege van, így azt tudja nyalogatni. Kutyum még sosem volt, szóval nem tudom, ez náluk mennyire jön be, de csincsilláék szeretik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!