PiciCsaj1400 kérdése:
Házilag miből lehet nyakörvet készíteni?
Figyelt kérdés
Tacsinak szánnám!!
Előre is köszönöm :)
2012. dec. 28. 15:22
1/10 anonim válasza:
Kisméretű kutyáról lévén szó, ajánlanám a redőny lapos húzózsinórt, vagy a vékony (női) derékszíjat. Az elsőt simán lehet varrni, a másodikat inkább szegecselni. Természetesen kell a csat, bujtató és karika, amiket egy rövid árú boltban be lehet szerezni.
2/10 anonim válasza:
Hát szerintem a legjobb ha veszel neki (fressnapf-ban 600ft asziszem nekünk onnan van)
De lehet mondjuk a szandálnak a csatos részéből(van olyan amit hátul is csat fog a sarok résznél az elég hosszú),van olyan táska is aminek a fogókája csatos, régi vékony övből.
De szerintem még mindig az olcsóbb textil a jobb mert elég strapabíró, én nem merném "házi" nyakörvvel sétáltatni a kutyusomat mert akár a zebra közepén is elhagyhatom.
3/10 anonim válasza:
Tökéletesen leírta az első, még annyi jutott eszembe, hogy én régi táska vállszíjjából csináltam régen.
Nekem is tacsim volt.
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
Hasznosak voltak a válaszok!! :)
2012. dec. 28. 16:00
5/10 anonim válasza:
Igaz, ez eszembe se jutott, hogy majd minden spórt táskához adnak plusz vállon hordót, amit az ember vagy használ, vagy rögtön a fiókba dobja.
6/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki a Netről szeretne vásárolni kedvencének,ajánlani tudom ezt az oldalt is :
2012. dec. 28. 16:12
7/10 A kérdező kommentje:
Esetleg vannak ötletek arra,hogy hogyan lehet pórázt is gyártani??
2012. dec. 28. 16:20
8/10 anonim válasza:
Én is a bőrövet ajánlom. Veszel rá rövidáru boltban karikát, csatot. Ha magadban nem bízol, elviszed egy bőrdíszműveshez az megcsinálja neked pici pénzért. Pórázt csinálhatsz láncból, a végére raksz egy nagyobb karabínert, a fogót meg összevart övből ugyancsak megoldhatod.
9/10 anonim válasza:
Hol laksz? Adok én neked ajándékba minkettőt.
10/10 anonim válasza:
pl reluksza zsinòr de lehet h olcsòbban kijön ha készen veszed egy nevenincs állatkereskedésbe (mi 500ft ért vettük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!