Milyen kutya fajták vannak?
Figyelt kérdés
Milyen kutya fajták vannak amik ilyenek?
-kb 40-60cm
-okos
-gyerek szerető
- lehet vele agility-zni
-frizbizni
gyerek vagyok szóval gyerek szerető kutyusokat szeretnék
köszi!
2012. dec. 28. 13:42
31/62 anonim válasza:
Igen, a bordernek brutál sok mozgás szükséges, különben rombolni fog és nem fogja jól érezni magát. Ha naponta nem tudsz minimum 3 órát rászánni, akkor a kutya és a saját érdekedben is mondj le erről a fajtáról.
32/62 anonim válasza:
esetleg ha más menhelyről megtetszik azért vedd fel velük a kapcsolatot,,, csak mert a bogáncsból pl németekhez is szoktak kivinni kutyusokat
33/62 anonim válasza:
Viccelsz??? Pécsen van a Misina Állatmenhely. [link] Itt nem mindig frissítik az oldalt, de van facebook oldaluk is. Pécs-Somogyba találod a menhelyet, és vannak kölyökkutyák is, mindenképpen nézzetek el ide Anyuddal. És fb-on megtalálod a Komlói Állatvédő egyesületet szintén, ahol rengeteg kutyusnak keresnek gazdát.
34/62 anonim válasza:
Ne haragudj, félre olvastam amit írtál. De ha nem baranyait néztél ki, van néha arra is lehetőség, hogy elvigyék hozzád a választott kutyust. Sok sikert !
35/62 anonim válasza:
36/62 A kérdező kommentje:
már írtam a misina menhelynek több mint 400 kutyulijuk van szóval megyünk anyukámmal... majd
2012. dec. 29. 10:28
37/62 anonim válasza:
38/62 anonim válasza:
Szerintem, ha valamelyik megtetszik akkor tudnak segíteni egy kicsit a kutya szállításában.De innentől csak rajtad áll... :) Olvastam, hogy menhelyről szeretnél örökbe fogadni.Remélem megtalálod a neked való kutyát.
39/62 A kérdező kommentje:
az a különleges kutyus nagyon tetszik
2012. dec. 29. 17:01
40/62 anonim válasza:
Az szerintem is nagyon szép, és tényleg különleges. :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!