Mit gondoltok a következő kutyafajtákról?
Boxer, Rottweiler, Pit Bull, Magyar Vizsla, Angol Bulldog, Yorkshire Terrier, Husky, Labrador, Westie, Bullterrier, Doberman, Mopsz
Ha lehet hosszan :)
Boxer: Mivel boxerem van, ezért nyilván ez a kedvenc fajta kutyám, hihetetlenül aranyos, de azért értem ölni is képes lenne. :D
Rottweiler: Nekem az túl vad lenne, de nem tudom, én nem hiszem, hogy nekem valaha lesz rottweilerem.
Pit Bull: Én még csak egyszer láttam élőben, viselkedése nem tudom milyen, de nem szeretném, ha ilyen kigyúrt kutyám lenne.
Magyar Vizsla: Szeretem ezt a fajtát, meg jó mozgékony, csak télen nehéz lehet lefárasztani, meg az utcában is van vagy 5 ilyen fajta kutya, nem kell több szerintem ide.
Angol Bulldog: Ilyet is csak egyszer láttam, az is kicsi volt, nekem nem szimpatikus, de mivel ez is kutya, ezért képes lennék imádni ha nekem lenne.
Yorkshire Terrier: Túl sokat szaporítana belőle, nehéz lenne megbízható TENYÉSZTŐT találni, meg nem szeretem az ilyen nagyon szőrös kutyákat annak ellenér, hogy lány vagyok.
Husky: Imádom, ilyet szerettem volna régen mindig.
Labrador: Tökéletes családi kutya, a színét is imádom, meg azt is, hogy olyan életrevaló kutyus.
Westie: Nem szeretem, mg nehezen tudnám tisztát tartani, úgyhogy ilyenem se lesz soha.
Bullterrier: Hát igazából ha jól be van tanítva, akkor ez is egy csodálatos kutya.
Dobermann: Második kedvenc fajtám, imádnivaló, és ház örzőnek is jobb mint egy westie.
Mopsz: Aranyos, de ha nagyobb lenne jobb lenne, nem szeretem a kis táskakutyákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!