Yorki tartók segítségét kérem, aggódhatok?
3 hete voltam yorki nézőben, apukám egyik ismerősének vannak állítása szerint fajtiszta yorkijai amit én kétlek de mindegy, és meg lett beszélve hogy ha megszületnek a kis yorkik akkor egyet nekünk ad (vagyis elcseréljük egy drága madárra mert madarakat tenyészt a hapsi).
A helyzet az hogy ahogy én láttam nem 100%osan fajtatiszták a kutyus ami terhes vagy csak nagyon csapzott volt a szőre mert udvaron vannak tartva, a nem fajtatiszta kutyusok jobban hajlamosak a betegségek elkapására?
Nekem nem kiállításra kell a kutyus hanem kis kedvencnek és nem akarom szaporítani, csak félek hogy beteges lesz.
Légyszi hagyjatok a bunkó válaszokkal!
A keverékek szívósabbak,elennálóbbak a betegségekkel szemben.
Attól hogy nem olyan mint egy yorkie,még lehet hogy yorkie,csak sajna mivel az ismerősötök is szaporítótól vette,ezért jó kis típustalan yorkie.
Szerintem jobban jársz,ha megtartod a drága madarat,vagy add el,és ha még teszel hozzá lehet egy normális yorkied.
Ilyen hülye dumát hogy nem szeretnél az ebe lenni.
Örülni kéne hogy vannak még ilyen emberek mint a kérdező.
Kinek lesz az jó,ha beteg lesz a kutya? Ha mondjuk 1 évesen el kell altatni?
És mellesleg az ilyen emberek miatt mint Te élnek meg a szaporítók.
Na mindegy,a lényeg: szerintem ne vegyél tőle kutyát,akkor inkább néz körül menhelyen ott is van regeteg kistestű kutya. Még az is lehet yorkit vagy yorki keveréket is találsz.
Sok szerensét a későbbiekben,akárhogy is döntesz.
UI: Mik ezek a lepontozások? :D :D
Értelmezem a saját írásom igen.
De minek hozzon el mégegy szaporított kis görcsöt,amikor a menhelyen is találhat olyat,ha olyat szeretne,és azzal még jót is tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!