A ti kedvenceiteknek is szokott lenni valami meglepi karácsonykor a fa alatt?
Természetesen ajándék kell az összes családtagnak.
Idén mind a 3 kutya kap: - Póráz/nyakörv
- Kötél és egy labda
- Pedigree jutalomfalat
- Anyum főzött nekik
Természetesen.
Mi párommal tegnap tartottuk a közös szentesténket így már kutyám túl van a mi karácsonyunkon,ma anyóséknál lesz párommal,én szüleimhez nem jöhet:)
Tegnap tehát felállítottuk a fát,őt minden kis dísz érdekelt és el akarta lopni:)
Majd vacsorázott lazacot sajtos krumplival, elmentünk egy nagy sétára,
feljöttünk,majd ajándékbontás után ő is megkapta a szép plüss kacsáját aminek a feje meg a farka sípol,teste meg egy labda.
Imádta nagyon,mikor kifáradt a játékba,kapott egy szép nagy rágócsontot amivel alvásig játszott.
Nagyon jó estéje volt tegnap:))
Bár biztos ma anyósék is elkényeztetik,ettől sem félek:)
Első karácsonyom a kutyámmal. Az biztos,hogy az étrendje picit átfog alakulni erre a pár napra, nagymamám már mondta,hogy csinál neki külön csirkét :D
Estére én is csinálok neki valami különlegesebb kaját, szerintem valami májas dolog lesz :)
Játékok annyira nem érdeklik, így majd kap majd még pedigree denta stix -et. ( tudom nem ér semmit stb. de hát karácsony van, ilyenkor az emberek is eszenk olyat amit lehet nem kéne :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!