Szerintetek a Bichon Havanese kutyát nem jó ötlet kint tartani?
Nekünk 4 éves westienk van és kint tartjuk.Ő csak akkor van bent,amikor hideg van.Soha nem fázott meg, nem volt még beteg. Bár a havanese szőre teljesen más,mint a westienek.
Az viszont igaz, hogy nagyon igénylik a társaságot.Rengeteget sétálok vele és sokat vagyunk vele kint az udvaron. Szerintem, ha egy kutyát az elejétől fogva kintre nevelsz, ezt fogja megszokni és semmi probléma nem lesz. Persze a kutyatartás nem annyit jelent, hogy napi 1 órát foglalkozol vele,a többi időben meg egyedül hagyod az udvaron.
Amit a Bichon Havanese-ről mondtatok hát...nekem van és nagyon szeret kint lenni és NEM beteg. Próbáltam bent tartani estére aludni bejön de nem szeret bent lenni mert kint van egy Németjuhászom és imádják egymást egész nap játszanak és én nem csak 1 órát foglalkozom vele...Amúgy nem véletlenül hirdetik őket úgy, hogy kint is tarthatók. Nevelés kérdése az egész. Az a lényeg, hogy legyen egy biztos pont ha vizes beviszed megszárítani, legyen pl. a teraszon egy kosara takaróval és kész.Szerintem semmi akadálya hogy kint tartsd.
Nem kérek együtt érző válaszokat hogy szegény kutya...meg hogy nekem minek kutya, sőt gratulációt sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!