Mennyi idősen kezdhetem tanítgatni a kutyusomat? Most 5 hetes, gondolom még nem. Mert menni is alig tud.
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 10:58
1/5 anonim válasza:
szerintem fokozatosan. amikor már jobban tud menni, akkor mondhatod neki hogy ül, amikor leül, és adsz neki kekszet pl. enyém igy tanulta meg. am 5 hetesen hogyhogy nálad van? nem az anyukájánál lenne a helye?
2/5 anonim válasza:
5 hetesen az anyja mellett lenne a helye. Neki kéne tanítania és az alomtársaknak. Ha valamit nem szabad neki, azt már most is taníthatod, tóld, lökd el ha olyat csinálamit nem szabad.
De 2 hónaposan már kezdheted, általában pár nap alatt megtanulják az alapokat.
3/5 A kérdező kommentje:
menhelyről van ...egy kis korcs :) az anyukája meghalt :S esetleg van tipp, hogyan nevelhetem szobatisztaságra? :S
2009. aug. 24. 11:12
4/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy egy menhely hogy adhatott ki 5 hetes kutyát. Sajnálom, hogy az anyjuk meghalt, de bizonyos dolgokat csak az alomtársai tudnak neki megtanítani, 8 hetes korukig együtt kellett volna hagyni őket...
Nesze neked felelős állattartás, amikor egy állatok mentésére hivatott menedék ilyen alapvető szabályokat nem tart be...
Esetleg megmondanád a menhely nevét? Nem lesz besározva, ne aggódj, csak kíváncsi vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
a nyíregyházi telepről van... de most rám ijesztettél, ebből baj is lehet a kutyusra nézve???
2009. aug. 25. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!