Mit lehet ellene tenni?
Van egy Amerikai Staffordshire Terrier harci kutyám.
2 éves, jövőre lesz 3.
És van egy szigetelt kutyaháza (nyáron hűt,télen melegít)
De így is fázik, van valakinek valami jó ötlete mit lehet ellene tenni( tudom hogy ez a kutya fajta fázós ) az értelmes válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Mi az, hogy harci kutya?
Ugyanilyen fajta kutyám van, én adok rá kutyaruhát, ciki, nem ciki, tavaly nem volt neki rucija, remegett minden sétánál, így, hogy rajta van a ruha sokkal jobb a helyzet.
Azt meghiszem én hogy neked ez egy átlag nap.
Ellentéte. pont hogy nem FO..A össze magát sőt még szereti is.
A 40 kg-os kutyám velem él, lakásban! Ki se raknám a kertbe, mert teljesen gazda centrikus fajta, nem bírja a magányt. Elé lököm a kaját, na ja... Többe kerül szinte egyhavi etetése, mint az enyém. Mivel nem vagyok hajlandó neki tápot adni, aminek köze sincs a kutya eredeti étrendjéhez, ezért a B.A.R.F-os etetés értelmében minden héten járom a várost normális hús, zöldség, gyümölcs után. Kötelességem minden nap legalább egy 2-3 órás sétára, mert szüksége van rá. És otthon, a kis lakásban nem is tudunk gyakorolni sem. Tavasszal megyünk BH III-ra, nem tehetem meg, hogy sáros lesz a cipőm, inkább itthon maradunk pár hétig, gyakorlás addig felfüggesztve!
Marha sokat számít, hogy adsz a kutyának játékot, ha közben hagyod megfagyni kint télen! És a meleg víz egy egyszerű téli éjjel kb. fél óra alatt befagy. Ezzel aztán nagyon sokat teszel a kutyáért! És kíváncsi lennék, mi az sok idő is amit kint töltesz vele? 2-3 óra naponta a 24-ből? Az aztán tényleg rengeteg! Úgyhogy leszel szíves és ne engem oktass ki a felelős állattartásból, mikor neked fogalmad sincs róla és még a legalapvetőbb szükségleteit sem vagy hajlandó kielégíteni a kutyádnak! És esetleg tanuld meg végre, mire is van szüksége a szervezetének és mire nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!