Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Méhecsípés nem dagad be a...

Méhecsípés nem dagad be a kutyáknál?

Figyelt kérdés
tegnap megccsípte a yorkimat egy méhe, a szája szélét azt hiszem. biztosan már többször is megcsípte, úgyhogy meg sem ilyedtem, csak vakarja, de nem látom h bedagadt volna, úgyhogy kíváncsi vok!
2009. aug. 24. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én mudimnak bedagadt, meg nyáladzott is erőteljesen, de elmúlt neki, szerencsére( anyám elbeszéléséből tudom, mert én suliban voltam. Elhívta öregapámat, de szerencsére kiderült, hogy nincs komolyabb baja). Nem tudom, hogy ez kutyafüggő-e, de a csípés után 1-2 órával biztosan jelentkeznének a tünetek, ha baj volna.
2009. aug. 24. 11:26
 2/4 anonim válasza:
Az én boxeremnek felhólyagzik a bőre.ilyenkor kap egy fél ampulla Calcimuscot kenyérre itatva aztán néhány óra múlva elmúlik.
2009. aug. 24. 22:37
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D én is adtam neki calciumot, de én víze rktam. fura, mert neki nem dagadt fel. szal nem tom tuti h megcsípte mert nyikkantott, de nem dadadt fel...
2009. aug. 25. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor az én kutyusomat csípte meg, bedagadt Neki, de kalciumtabletta után elmúlt.
2009. szept. 1. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!