Gyerekek nem unalmas már az a kérdés, hogy miért utálják annyian a yorkit? Meg hogy miért utálják annyira a beaglet? És stb.
Én nem értem miért nem fogják fel az emberek,hogy egy kutyát kutyaként kell kezelni.
És azért utálják ennyien azokat a fajtákat,mert divatkutyák lettek. A gazdik 90%-a szaporított idegproblémás,beteges kutyákat vásárol meg,és a gazdik 90%-a azt se tudja hogy kell kutyázni.
És akkor idejönnek lézengeni,hogy dehát miért utáljuk a fajtát,ami olyan cuki muki.
Hát azért mert nem tudja kezelni. Persze tisztelet a kivételnek,láttam már igazi kutyást akinek yorkijai vannak,és van egy vadász ismerősöm aki beaglekkel foglalkozik.
Milyen érdekes,ők nem jönnek ide és nem tesznek fel akkora idióta kérdéseket,mint itt egyesek.
Remélem vannak akik velem egyetértenek,és jó lenne ha már lassan a cukimuki gazdik is megértenék hogy a kutya az kutya.
Tudom,hogy most jönnek majd a normális beaglesek meg yorkisok,és azok a beaglisek és yorkisok,akik csak maguk szerint normálisak,de mégegyszer kihagsúlyozom,hál istennek akad kivétel,és vannak olyanok akik nem plüssállatként kezelik a kutyáikat és nem csak divatból tartják.
nekem mindegy, hogy vki beöltözteti a kutyáját vagy nem, csak ne rontson nekem vagy a kiskutyámnak a másik kutya.:D amúgy valóban vannak olyanok akiket a gazdijuk nem nevelt meg, ugyanakkor vannak agyon okosak is. például a szomszédé, ha márcsak elkezd ugatni egy kisgyereket mindig mondja neki, hogy hé xy mondtam, hogy nem ugatunk babát és rögtön elhallgat és olyankor is csak azért ugat, hogy megsimizd, szóval vannak ilyenek is. amúgy nehogy félreértés legyen, nekem nem yorkim van:) de ugyanakkor vannak tényleg ilyen kis idegbetegek is, szóval én azt mondom, hogy nem a fajtát, hanem a gazdát kell leírni, ha panaszkodunk akkor is, mert a kutya olyan, mint a gazdija.:)
(jaj és én még egyszer sem láttam neveletlen beaglet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!