Ez miért van? Miért nagyszájú ha a párommal van csak?
Kutyám 2 éves,kistestű keverék kutya. Nem lesz hosszú annyi a lényeg hogy ha velem van csak lent akkor nyugis,minden kutyával barátkozik,tök lazán sétálunk,nagyon jól nevelt.
Viszont ha a párom is velünk van,vagy csak ő viszi le,akkor ahogy leérnek elkezd egyet vonyítani,aztán húzza pórázon,minden kutyaugatásra ideges lesz,prüszköl,kutyákkal is buta néha olyankor,teljesen kifordul magából,mintha védené a párom vagy nem tudom..
Nem értem velem miért jól nevelt,angyal,párommal meg egy ideges,meg mérges?
Alapból az én kutyám,tehát még akkor lett meg mikor még párom nem élt velem,csak együtt voltunk.
Én tanítottam,én etetem,betartom vele mindennap kivétel nélkül a falkavezérségi teendőket.
Párom kicsit inkább kényeztető,de határozott típus,de még mindig nem világos a kutyám viselkedése.
Páromat nem tiszteli,vagy védelmezi,vagy úgy érzi védelmeznie kell,vagy?
Köszönöm!
én is erre tippeltem igen,sajnos..
Párom most kiaakadt hogy a kutya nem tiszteli :D
De rááll ő is ezentúl, be fog tartani mindent :)
Viszont 100%-ig szót fogad neki amúgy,és a kötődés is megvan,csak egyszerűen ez a védelmezés..
De hát 1 falkában csak 1 falkavezér van,nem? Az én vagyok neki akkor a párom csak tekintélyt kell hogy szerezzen nála,hogy nem kell küldetésnek éreznie a kutyámnak hogy megvédje őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!