Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Részt vettél már vakvezető...

Részt vettél már vakvezető (vagy bármilyen más segítő) kutya kölyöknevelési programban? Mesélnél róla? Ha még nem, szeretnél kölyöknevelő lenni? Miért (nem)?

Figyelt kérdés

ha esetleg nem tudnád, mi is ez az egész:

[link]

Szóval érdekelne mindenki véleménye - és esetleg tapasztalatai, ha már foglalkozott kölyökkel. :)

2012. dec. 20. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon szívesen részt vennék a kölyöknevelési programban, már régebben is gondolkodtam rajta. Sajnos jelenleg nem áll módomban, de ha minden jól megy, pár hónapon belül különköltözök, és akkor szívesen jelentkeznék. Köszi a linket, elmentettem!
2012. dec. 20. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is szívesen részt vennék ilyen programban, de jelenleg se helyem, se időm... ráadásul a meglévő két kutyámon is sokat kell még csiszolni, hogy ne a rossz példát mutassák a kiskutyának. :)
2013. szept. 12. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ehhez nem lennék elég szigorú, meg szomorú lennék elengedni. De minden tiszteletem azoké, akik ezt bevállalják és csinálják.
2013. szept. 13. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!