Miért szokták elcserélni a gazdik a kutyájukat?
Nemrég nézegettem az "adok-veszeket" és olyat látok hogy pl.: xéves fajtiszta kutyámat 50.000ért akarom eladni vagy elcserélni egy ennyit érőre kutyára.
csak szerintem undorító, hogy úgy árulják mint egy darab húst, meg mi az hogy elcserélni?megunta?már nem szereti? az ilyeneknek nem való állat,szerintem... mondjuk úgy megértem,hogyha nincs pénze eltartani és akkor ESETLEG eladni, de elcserélni....
csak én gondolom így?
"csak szerintem undorító, hogy úgy árulják mint egy darab húst"
Ugyan ezt mondta a kérdező is, csak hozzátette, h max akkor érti meg h eladják, h ha nem tudják megtartani, viszont elcserélni undorító.
Amugy egyet értek... Szerintem nem olyan gáz eladni 1 kutyust, ha nem tudod tovább gondját viselni. Mennyivel jobb, ha megtartod és közben éhezik vagy magányos? Vagy az, ha beadod 1 menhelyre, ahol simán megölik, ha nem viszik el xy időn belül... Így legalább tudod h jó helye lesz, és el tudják tartani azok, akik megveszik. Sajnos előferdül az ilyen. :/
kedves harmadik, talán mert ha a mosógép a feltétel a kutyáért, az jelentősen szűkíti az álomgazdik körék, azaz egyértelmű, hogy exgazdinak totál mindegy, kihez kerül az állat, amíg annak van mosógépe.
pénzért árulni egy fokkal nagyobb teret ad, lényegtelen, pártolandó-e, vagy sem.
Nagyon utálom, ha költözésre, gyerek születésére, öröklésre, nyaralásra hivatkozva akarják elpasszolni a kutyát, aki addig családtag volt.
De egye-fene, ha nem akarja tovább tartani a kutyát, LEGALÁBB tegyen meg mindent, hogy JÓ helyre kerülhessen szerencsétlen.
Sokan elpasszolnak egy kutyát, majd szereznek helyette újat: ez gusztustalan, undorító és felháborító!
Ugyanúgy a kutya elcserélése bármi másra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!