Parvó vírus hogyan terjed?
Szerintem ott inkább az aznap aktuálisan érkezők miatt fertőződnek meg, illetve a rendelő előtti tér is tele lehet hányással/kakival...
Ha 5x domestossal felmos, és hatodjára egy új felmosóval mégegyszer ( a régit dobja ki), már gyakorlatilag 0-ra csökkenti a kockázatát...
Vagy 6 hónaposnál idősebb kutyust vigyen haza... lehetőleg keveréket.
Nem csak az aznapi sajnos, előttem is írták, hogy milyen masszív vírus a parvó, nem csak a mi állatorvosunk javasolja a fél év várakozási időt, láthatod, hogy más is mindent megtett, de mégsem egyszerű a dolog.
Én továbbra sem javaslom.
domestos semmit nemér a parvó ellen... sajna tapasztalat. Én egy orvos ismerősömtől hoztam régen olyan fertőtlenítőt amit a kórházakban használnak és mindent kinyír. Hátránya, hogy nem túl környezetbarát és mivel mindennel végez ezért gyengíti az immunrendszert... miután volt egy csúnya kennelköhögéses járványunk erre váltottunk:
[link] szerintem nagyon jó bár tény nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!