Más fehér kutyák is ilyenek?
Nekem is ugyanez volt a problémám.
Elvileg ha sok a fehér az állatban az valaminek a hiányára utal születésnél, ha pl 90% fehér.... ( bizonyos fajtánál ez nem igaz, ahol elfogadott, genetika a fehér szín!), nekem azért kaparta sebesre pl a nyakát mert stresszes volt, az állatorvos látott el ezekkel az infókkal, nem tudom mennyire hasznos, de inkább vizsgáltasd ki alaposan!... Mellesleg ha stressz miatt van igazából semmit nem tehetsz... betadinnal kezelni...ennyi.,..
Lehet száraz a bőre. Olyankor amikor gyógyul a seb, akkor feszül, húzódik., de amúgy is kellemetlen érzés.
Nem tudsz rá gallért tenni és kenegetni neki a sebet? Lehet, hogy ha begyógyulna, akkor utána elfelejtené így kivakarni magát, és megszokná, hogy nem csinálja. Bár más testrészeit eléri a gallérral is.
Mindenképp beszélni kellene egy jó állatorvossal, mert ez nem normális dolog, mindegy, mi az oka, csak meg kellene szüntetni valahogy.
Én megmutatnám egy másik dokinak is, több szem többet lát.
Tényleg lehet neurózis is...
A Népszigeti kutyasuli nagyon jó ötlet, ha neurózis, ott tuti találtok olyan életmódprogramot, ami segíthet megoldani ezt, de esélyes, hogy már a középfokra helyreáll a rend.
Ha ugatással megvédett, az nem feltétlen jó jel... Majd ott elmondják...:)
Egyébként nem fürdeted túl gyakran? Lehet ekcémás lett tőle a bőre...
Ha másik doki sem talál semmit, szinte tuti, hogy neurózis.
Akkor pedig a népszigeti a legjobb hely, ahová mehettek, úgyhogy kitartás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!