SEGÍTSETEK HOZZÁÉRTŐK! Bichon kutyánkat 5hó-san hoztuk el a régi gazditól. Gondom az, hogy amikor elmegyek otthonról, sírni kezd. Hét vége felé már hozzászokik, halkabb lesz, pénteken teljes csend van. DE! Jön a hétvége. újból hétfő. Mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Szépen alkalmazkodik új helyéhez, hozzánk. Már 1. éjszakáját szépen- megbizonyosodva biztonságáról- nyugton aludta végig. A kutyus marad, szerető helyen van, annak ellenére, hogy sem kutyatréner, sem kutyasuttogó nem vagyok. Tehát olyanok tanácsát venném szívesen, akik nem törnek pálcát a fejünk felett, mert kutyát mertünk vállalni, tartani. A segítséget köszönöm. :-)2012. dec. 19. 14:39
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi az építő válaszokat. Próbálgatom, hogy jövök-megyek,ki- be, nem veszem figyelembe, és képzeljétek, MŰKÖDIK! Lefekszik egy idő után, békésebb a helyzet. Tehát, kutya, tudja dolgát, csak én nem tudtam, mit kell kutyamód tenni. Köszönöm. Jövök máskor is.
2012. dec. 21. 12:06
12/12 Szilvi & Argos válasza:
Gratulálok, gyorsan értél el változást!
Csak kitartás kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!