Michrochip berakása után vagy előtt mi történik?
Semmi nem történik.
A kutyus kap egy szurit és kész. A neved címed kérik semmi különöset. Nekem a pincsim(aki mellesleg mindenlrt hisztizik) meg se érezte úgyhogy attól se kell félni hogy fájni fog neki..
Viszed a kutyát, az oltási könyvét na meg a pénzt.
A veszettség elleni oltásnál nagyobb tűvel adják be, anyumék kutyája a veszettség elleni észre se szokta venni, erre megugrott, de így is simán megvolt két pillanat alatt. Utána ragasztottak még egy hosszú számjegyből álló vonalkódot az oltási könyvébe, fizetés és ennyi. Ja és még lefénymásolták így az oltási könyvet, hogy rendelési idő után be tudják vinni a rendszerbe az adatokat.
Tőlünk a rendelő egy-másfél saroknyira van, kb egy-másfél óra alatt 3 kutya le lett rendezve (egyesével vittem őket), ebben benne van az út is, ami alatt odajutottunk.
Nálunk megmérték a kutya testhőjét, súlyát. Megkérdezte a doki, van-e valami problémánk?
Utána Lidocain sprayvel befújta a chip helyét, 2-3 perc múlva beadta neki, ez kb annyi idő, mint az oltás.
A papírt ők töltötték ki, nekem csak alá kellett írni. Oltási könyvbe beragasztották a matricát, és ennyi...
A legtöbb időt az viheti el, ha várni kell... de ha be lehet jelentkezni, akkor hamar megvan, kb 10-15 perc max mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!