Már sétálunk, de nem hajlandó kint végezni a dolgát, van valami tippetek?
Sziasztok!
Kb. 2 hete sétálhatunk, de a kutyám nem hajlandó kint végezni a dolgát. Egyszerűen hazaviszi.
Próbáltam már közvetlenül kaja után, meg mindenféle trükköt. Az a baj h rettentően kitart.
Múltkor mentünk anyámékhoz. Van egy kan ivaros tacsijuk, őt ki kellett zárni a lakásból, mert azzal akarta kezdeni h megeszi a kölyök kutyámat- ez nem tudom számít-e. Vittünk pelust is magunkkal, h majd arra pisil a kutyus. De mivel érezte mindenhol a tacsi szagát- gondolom ezért, nem volt hajlandó pisilni. kb 5-6 órát voltunk ott.
Hazafelé a kocsiban már nyüszített, minden baja volt, ekkor is megálltunk még sétálni mielőtt bementünk volna, de csak leült és nem csinált semmit. Mikor hazaértünk, megtámadta a pelusát és kb fél litert pisilt :O
Van kabija :) Persze h fázik, nincs aljszőre a vatta szerű fedőszőrrel meg nem sokra megy a mínuszokban. Tegnap összefogtam egy westis nénivel. Nézte h pisil a nagy, de hát... ő nem pisilt. Nem baj egyszer csak sikerül.
Én nem gondolom, h hülyeség ez a felül pisilés, mert más magyarázat nincs arra, h ahol nem lakik kutya ott pisil a lakásban, ahol lakik kutya ott nem pisil a lakásban, és kint sem pisil...
Ismerősöm úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy otthon felügyelettel lehetett szabadon a kutya és az első gyanús jelre kivitte wc-zni. Illetve ébredés, játék, kaja, ivászat után és lefekvés előtt is kivitte, akár naponta 8-szor!
A köztes időkben, mikor nem tudott rá figyelni, szobakennelben volt a kutyus, ahova nem szívesen piszkít. Ezzel a módszerrel a gyakori séták mellett 2-3 hét alatt szobatiszta lett a kutyája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!