Hogy lehet ez a kutyám és a macskám között?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdez,hogy van egy 1 éves beagle kutyám és anya hazahozott egy kiscicát aki most már 6 hónapos.1 hóapos kora óta van itt elöszőr a kutyám megakarta enni kise tudtam hozzi szegénykét.Csak,hogy a kutyusom kezdett féltékeny lenni ezért muszály volt összeszoktatnom őket.Na hát ez annyira sikerült.Egy tálból esznek/pedig külön van a kajájuk és mindig hagynak a táljukba és tált cserélnek hát a macskám jobban jár/most is itt aludnak kint és a kutyusom első két mancsa között van a cica és a kutyusom rátette a fejét a macskára.Meg annyir VIGYÁZZ rá a kutyusom.Mikor a cica fekszik a hintaágyban a kutyuosm fekszik előte és vigyázz rá.És a legjobb,hogy nem engedi ki a házból,mert a cica minidg jönni akar ki utánnam,mert elektromos a kapunk és van egy kis rész ahol kitudna jönni.És láttam,hogy a kutyám felkapta és visszavitte hátra a helyükre.Hát azt hittem ledöbbenek.Meg fogocskáznak.A kutyám lefekszik hogy a macska tudjo vele ejátszani,mozgatja a farkát a cica meg kergeti.Meg még sorolhatnám.DE még az,hogyha sétálnuk ott meg elakarja kapni a macskákat meg ha hozzánk jön egy macska kikergeti.Ezért nem értem.Hogy lehet ilyen jó kapcsolat köztük?????2009. aug. 23. 11:34
16/20 A kérdező kommentje:
Igen nagyon édesek :)
Imádom Őket,csak megdöbbentő volt pár hónap után ezeket a dolgokat látni,mert tudom,hogy hogy utálja a macskákat most meg olyan mintha azt hinné a lánya :D
2009. aug. 23. 12:15
17/20 anonim válasza:
Ez teljesen normális viselkedés, a mi kutyánk is ilyen volt. Amúgy az utolsó képen kimondottan nagyon arik!
Az én volt kutyámnak is volt sok cica az életében, mint elfogadott macskák, az egyiket főleg imádta.
Itt egy kép róluk: [link]
18/20 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm :)
Sajnos nállam nem nyitja meg a képet ,de biztos nagyon édik lehetnek :D
2009. aug. 23. 19:52
19/20 anonim válasza:
nekem is beaglem van és nagyon jól elvan a kiscicákkal...ha távolabb vannak tőle a cicák úgy látszik mintha bántani akarná őket ...de he közel van játszik velük,a szájában viszi őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!