Hogy fog kinézni az Amerikai Stafford Terrierem ha felnő? Info lent
Figyelt kérdés
Csak azt szeretném tudni hogy felnőtt korára hogy fog kinézni mert beírom googléba és vagy 3 fajta kutyát ki dob rá .Valaki betud linkelni hogy fog kinézni.Mert lent a kutyafuttatóba is vannak Staffordok de azoknak ilyen nyomott orruk van enyém meg hosszúkás az orra .Valaki tudja ? Linkelek be képet az én kutyámról most 5 hónapos kan.
2009. aug. 23. 07:14
21/24 anonim válasza:
21:11 es vok! Igen testfelépítése véknyabb lesz mint egy staffordé,mert 9 hónapos korára egy jó kondiban lévő sztafi dupla ilyen széles,mint a tiéd és sokkal szélesebb a melle és a háta is és rövidebbek a lábai,mert ahogy látom a tiednek elég hosszú!!! De ha ivartalanítod akkor befog szélesedni egy kicsit,sztem ivartalanitsd ha már keverék gondolom keverékkel meg nem akarsz fedezni,meg jó táppal etetsz és mellé elmentek napont több km-t futni,úszni,súlyt húzni stb... akkor még szélesedhet javíthatsz rajta de sosem lesz olyan mint egy sztafi! Jah am az apja is inkább pitkeverék sztem!
22/24 anonim válasza:
jah meint én nem tudom miértírtam 9 hónapost:D:D:D az nem kell oda,mert azt hittem a tiéd 9 hónapos:D:D:D
23/24 A kérdező kommentje:
nem 9 hónapos hanem most 5 hónapos :) és köszönöm a válaszokat...Sokat segítettek
2009. aug. 26. 09:30
24/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!