Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy fog kinézni az Amerikai...

Hogy fog kinézni az Amerikai Stafford Terrierem ha felnő? Info lent

Figyelt kérdés

Csak azt szeretném tudni hogy felnőtt korára hogy fog kinézni mert beírom googléba és vagy 3 fajta kutyát ki dob rá .Valaki betud linkelni hogy fog kinézni.Mert lent a kutyafuttatóba is vannak Staffordok de azoknak ilyen nyomott orruk van enyém meg hosszúkás az orra .Valaki tudja ? Linkelek be képet az én kutyámról most 5 hónapos kan.

[link]

2009. aug. 23. 07:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21:11 es vok! Igen testfelépítése véknyabb lesz mint egy staffordé,mert 9 hónapos korára egy jó kondiban lévő sztafi dupla ilyen széles,mint a tiéd és sokkal szélesebb a melle és a háta is és rövidebbek a lábai,mert ahogy látom a tiednek elég hosszú!!! De ha ivartalanítod akkor befog szélesedni egy kicsit,sztem ivartalanitsd ha már keverék gondolom keverékkel meg nem akarsz fedezni,meg jó táppal etetsz és mellé elmentek napont több km-t futni,úszni,súlyt húzni stb... akkor még szélesedhet javíthatsz rajta de sosem lesz olyan mint egy sztafi! Jah am az apja is inkább pitkeverék sztem!
2009. aug. 26. 09:08
 22/24 anonim ***** válasza:
jah meint én nem tudom miértírtam 9 hónapost:D:D:D az nem kell oda,mert azt hittem a tiéd 9 hónapos:D:D:D
2009. aug. 26. 09:10
 23/24 A kérdező kommentje:
nem 9 hónapos hanem most 5 hónapos :) és köszönöm a válaszokat...Sokat segítettek
2009. aug. 26. 09:30
 24/24 anonim ***** válasza:

A Google a barátod!

Nyomja a képekre!

[link]

2010. jan. 4. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!