Shar-pei-puli keverék. Vajon milyen lesz a természete?
Napokban kapunk egy ilyen kis keveréket. Érdekelne a véleményetek, milyen természete lesz vajon?
Most nem olyanokra vagyok kiváncsi, hogy amilyennek nevelem, hanem aki ezt a két fajtát ismeri, annak a véleménye, tapasztalata érdekelne.
Ja!
Mielőtt megköveznél, hogy végignéztem, hogy elhunyt a kutyám, a dokim nem volt elérhető, mire felvette a telefont, a kutyus már nem élt!
Felkészített rá az orvos, hogy nem lesz hosszú életű, de ennyire rövidre nem gondoltam.
6 hónapos koráíg CSAK snack tésztát kapott, és az orvos azt mondta, a bélrendszere nem tudott megfelelően kifejlődni, hogy a szervezete hasznosítani tudta volna a tápanyagokat.
Vidám, kedves, szófogadó, hálás kutyus volt, és imádta a szabadságot, ami itt megadatott neki, mert az egész udvar az övé volt, sosem volt megkötve, bezárva!
Most is itt van a kertben, na meg a szívünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!