Mi lehet a baj a kutyusomnál?
Figyelt kérdés
Ma délután kezdődött.Olyan nyugtalan,fel alá járkál,és kaparja az ágyat,meg a padlót,pedig nem szokta.Jutalom falatot meg eszi,ha oda viszem neki,de oda már nem jön érte ha hívom,pedig máskor ezerrel rohant érte.Olyan fura.Másik percben meg már fekszik,és néz mag elé.fura,nem ilyen szokott lenni.sem reggel,sem most este nem volt széklete.Sétánál aránylag eleven volt.Reggel,ha nem változik elviszem orvoshoz,de most itt az éjszaka,és halálra aggódom magam miatta.2012. dec. 17. 22:02
2/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam h valami marha megtalál....
2012. dec. 17. 22:06
3/11 kira kenzo válasza:
Egy éjszaka még nem a világ, de borzalmas. Én is virrasztottam sokat az enyéimmel. Ki fogja bírni reggelig nyugi.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi.Csak úgy aggódom.Életeim a kiskutyáim.Mintha a gyerekem volna.2 yorki,3,5évesek.
2012. dec. 17. 22:08
5/11 anonim válasza:
Akkor vidd el orvoshoz, ha ilyen kedvtelen akkor lehet, hogy lázas, ami sok mindentől lehet. Orvos 1 perc alatt megmondja van-e baja
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de nem vemhes??? ellés előtt viselkednek igy a kutyák.
8/11 anonim válasza:
Nem lehet vemhes? As so mindenre magyarázatot ad. A hömérsékletét mérd meg!
9/11 Csivibaba válasza:
Ellés előtt valóban szoktak ilyeneket csinálni...
Hogy van a kutya?
10/11 A kérdező kommentje:
Na rendben van.Tüzel.De hogy lehet?Ősszel is tüzelt.Köszönöm a válaszokat!!!
2012. dec. 21. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!