Cesar Milen. Nektek mi a véleményetek róla? Érdemes megvenni a könyvét?
Ha megéri megvenni a könyvét melyiket?
Ha viszont nem tudnátok valami ilyesmi könyvet ajánlani?
A csodálatos kutyadokitól én a falra másztam, mert semmi másról nem szólt, csak az Milanról.
Ezek után semmi kedvem nincs elolvasni a többi könyvét. A műsora érdekelne, de nem sok időm van tv-t nézni, így még egy részt sem láttam. Valószínű én a lehető legrosszabb könyvét olvastam el. Amerikai stílus, öntömjénezés, valóban arról szól az egész, hogy ő milyen csodálatos, milyen nagy sztár, de semmi használható nincs a könyvben a kutyákra nézve.
Szóval én ezt a könyvet nem ajánlom, ha a kutyanevelésről szeretnél olvasni. Ha Milanról, akkor persze más a helyzet.
Nekem megvan mind a 3.
A "Hogyan neveljünk tökéletes kutyát" az nagyon jó. Ad benne használható ötleteket, ez a leggyakorlatiasabb könyve. A többi csak elmélet és mese. Persze azok is jók de nem igazán segítenek semmiben az egyik csak érdekességekről beszél kb. A másik meg tényleg csak azt hajtogatja hogy orr, szem fül kb :D Nem tudom melyik melyik bocsi.
De egyébként ha épp állsz úgy anyagilag hogy megvehesd akkor vedd meg mindet, mert érdekesek. A "A kutya mint családtag" ban egyébként nagyon jól leírja egy kutya elvesztését hogy kell viselni és hogy hogy kellene olyankor viselkedni mikor kell búcsút venni stb.
Amit én ajánlok Cesar-on kívül az a Jane Fennel 2 könyve. És ha nagyon érdekel a téma Akkor a Miklósi Ádám "A kutya viselkedése evolúciója és kogníciója" mondjuk ehez egyetemi háttértudás nélkül elég elvetemültnek kell lenni :D de ha internetközelben olvasol és 20oldalanként pihensz egy kicsit akkor jó könyv nagyon :)
Én most a Csányi Vilmos új könyvét akarom megvenni "A kutyák szőrös gyerekek" címmel még csak meséltek róla, de csupa jót :)
A végére kicsit eltértem a tárgytól bocsi :)
köszönöm a válaszokat!
Karácsonyra kapom a könyvet csak még nem tudtam melyiket kérjem a három közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!